top of page
ST-IEK-06_edited.jpg

Fysiotherapie

Bij St-iek Fysiotherapie & Personal Training werken wij met een unieke behandelmethode, namelijk de 4xT methode . Wij onderscheiden ons van andere fysiotherapeuten doordat wij met deze methode met name opzoek gaan naar de oorzaak van uw klacht. St-iek fysiotherapie & Personal Training heeft dan ook een andere werkwijze dan je gewend bent van een fysiotherapeut. Doormiddel van de 4xT methode heb je direct minder pijn en/of meer beweeglijkheid

klik op de button hieronder voor meer informatie over deze unieke werkwijze!

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Vergoedingen

Indien je een aanvullende verzekering hebt worden de behandelingen vrijwel altijd vergoed. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeringen behalve CZ Just (wél CZ) en VGZ (en alle labels). Het kan zijn dat niet het hele bedrag vergoed wordt bij VGZ.

 

Indien je geen aanvullende verzekering hebt is de volgende prijslijst van toepassing. Neem contact met ons op voor informatie over vergoedingen

*Afspraken dienen 24 uur voordien te worden geannuleerd. Voor afspraken op maandag dient dit op vrijdag voor 17:00 te zijn.

Ervaringen

"Er wordt erg goed naar je geluisterd, en ik voel me ook compleet op mijn gemak. Deze methode van fysio kende ik nog niet, maar ik wil niks anders meer."

bron: ZorgkaartNederland

bottom of page