top of page
ST-IEK-13.jpg

De Medische Cirkel

Heb je lichamelijke klachten waardoor je wordt beperkt? Vindt je fitness leuk maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of doe je al enige tijd aan kracht training maar ervaar en/of zie je nog weinig resultaat? Wellicht is de medische cirkel bij ons dan wel iets voor jou! 

.

Wat is de medische cirkel?

De medische cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio) in kleine groepen (maximaal 7 per uur).  Aan de muur tegenover de cirkel staat een timer die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Er vinden 4 rondes plaats waarnaast je nog vrije oefeningen in de andere zaal kunt uitvoeren. De volledige training duurt 60 minuten. 

 

De medische cirkel onderscheidt zich van gewone fitness door de mate van begeleiding en een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Onze fysiotherapeut maakt voor jou een trainingsschema op maat met persoonlijke doelen. Je traint vervolgens zelfstandig onder toeziend oog van een van onze fysiotherapeuten en hebt iedere 6 weken een contactmoment met de fysio om jouw voortgang te evalueren. 

 

 

Voor wie is de cirkel geschikt?

  • Mensen die in een kleinschalige groep onder begeleiding willen werken aan hun gezondheid (kracht, conditie, fitheid)

  • Mensen na een behandeltraject bij de fysiotherapeut

  • Preventie van blessures of lichamelijke ongemakken

  • Mensen met chronische klachten waarbij krachttraining een positief effect heeft, zoals fibromyalgie, artrose, spierreuma, reumatoïde artritis etc.

Prijzen

1

1x per week

€49,95

per maand

2

2x per week

€79,95

per maand

3

3x per week

€109,95

per maand

bottom of page